tiistai 5. huhtikuuta 2016

6. Aprillipäivän kotikoulukisat


Kuva:Pauliina Rautio
Aprillipäivänä oli tämän kauden ensimmäisten kotikoulukisojen aika. Luokkana oli K.N special. Ensimmäisenä starttivuorossa oli hektor. Tai no emme me luokan ensimmäisinä vähteneet vaan viidensinä. Ulkokenttä oli melkoista mutalällyä eikä siinä pystynyt verryttelemään muuten kuin pikkuruisella voltilla toisessa päässä kentää. No sain toivomaani huonomman ja lyhyemmän verryttelyn. Siinäö sitten voltilla ravasin ja otin muutaman laukannoston kumpaankin suuntaan. sillä hetkellä päätin käydä verkkailemassa Giaa tien päällä ravaillen ja laukaten. Menin maneesin päätyyn odottelemaan ja ennen omaa vuoroani starttaavien Sennin ja Pallen seuraksi. Heti radalle päästyän päätin käyttää viimeiset verryttelyn mahdollisuudet ravailemalla ympäriinsä ja näyttämällä Hekelle tuomarin ja yleisön kummallakin silmällä. Rata meni paremmin kuin odotin ainoastaan yhdellä pienellä rikkeellä. Se rike tuli kolmen askeleen käyntipätkällä jolta Heke päättä siirtyä raviin laukan kautta. Tuloksena oli ykkös sija 161 pisteellä ja 64,40%.
Kuva:Pauliina Rautio

Seuraavana oli vuorossa Gia. Se oli kävellyt jo hyvän tovin ja saanut satulan selkäänsä minun tullessa Hektorin kanssa maneesista. Teimme hoitajan kanssa vaihtokaupan ja minä sain Gian jota suunitelman mukaisesti kävin juoksuttamassa kotakankaantiellä. Senni ja Palle halusivat lähtä seurakseni. Ravasimme ensin parisataa metriä pitkän päötkän edestakaisin ja lukkasimme sen jälkeen kotoa poispäin ja ravasimme takaisin. Sen arvelin riittävän ja menin kentälle kävelemään ja ottamaan siirtymisiä raviin. Maneesiin menin odottamaan edeltävän ratsukon ajaksi joka oli nuori ja hivenen hermostunut. Radalla ravailin sammalla tavoin kuin Hektorilla. Giakin teki yhden rikkeen. se oli vasemman laukan nostossa jossa arvon rouva ilmeisesti ajatteli lähtevänsä oikealle ja nosti oikean laukan mutta vaihtoi sen seuraavassa askeleessa. Kommntti jäi mieleen ''4,5 Nostaa väärin. Hyvä vaihto :)''

Tarkoituksena oli mennäö myös tuutilla He C:1 mutta muutamien jälki-ilmojen takia Tuutin paikka myytiin. Lisäilen kuvia pöytäkirjoista ja muusta sellaisesta kunhan joudan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti