maanantai 8. helmikuuta 2016

4. Pian Valmennus 2.2.2016

Hei taas!

Kertoilen tässä nyt viime Pian valmennuksista joista jo vähän lupailin viime postauksessa.

Menin ensin Gialla. Seuranani minulla oli Anne Pavella ja Kaisa Vakella. Verryttelimme ensin käynnissä ja ravissa kun muut rakensivat esteitä. Sitten myös laukkasimme. Ravailin ja laukkailin isoja ympyröitä ja laajoja kaarroksia ympäri maneesia. Aloitimme hyppäämisen suoraan kaarevalla linjalla joka sijaitsi toisella pitkällä sivulla.Esteet olivat aluksi kaveletti korkuisia. Tulimme ensin oikeassa kierroksessa joten ensimmäinen väli oli kolmen laukan mittainen ja toinen väli oli neljä laukkaa.Tulimme tätä muutaman kerran oikealta ja muutaman kerran vasemmalta. Esteitä nostettin hieman harjoituksen edetessä. Sitten siirryimme kaveletilta trippelille tulevalle linjalle johon tuli myöskin kolme laukkaa. Tulimme sen kerran yksittäisenä ja sitten jatkoimme samalle kaarevalinjalle jota tulimme äsken.  Kaikki tulivat muutaman kerran näin ennenkuin lisäsimme vielä sarjan ja toisen sivun kaarevalinjan johon kuului kaksi estettä ja laukkapuomit. Sarjalla oli mittaa kahden askeleen verran.  Tämän tulimme kerran pienempänä ja sitten suurempana. Minulle ja Gialle muutama este nousi suurimmillaan 110cm korkeuteen.

Sitten oli Hektorin vuoro. Tämä olikin ensimmäinen hyppykertani Hektorilla sen talvitauon jälkeen. Seuranani tunnilla oli Eeva Rikillä ja Laura Ekillä. Aloitimme verryttelyn kuten edelliselläkin kerraalla mutta lisäsimme ravissatehtäväksi kiemurauria ja laukkasimme vähemmän. Hektorin kanssa aloitimme kahdella laukkapuomilla kaarteessa katsomoa kohti. Sitten siirryimme samoille tehtäville kuin Gian kanssa. Rata muuttui vain sen verra että trippelistä tuli okseri ja rata loppui sarjan jälkeen.

Olin tyytyväinen kummankin ratsun suoriutumiseen. Hektor oli mukavan virkeä ja Gia malttoi odottaa hyvin.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti